Image

Nog veel meer te doen bij Go-Kart-In Dordrecht

Als onderdeel van Go-Kart-In in Dordrecht kunnen wij u naast het Segway rijden ook nog andere activiteiten aanbieden als onderdeel van een gevarieerd programma. Neem telefonisch contact met ons op voor persoonlijk advies (078 616 616 4) of kijk op onze andere website www.kart.nl voor een compleet overzicht van de mogelijkheden!

Image
Image
Image
Image
Image
Image

1. Pitstopcompetitie

Het team staat klaar, de auto komt de pits inrijden en stopt op zijn plaats. Het gevecht tegen de klok kan beginnen! Wiel losschroeven, wiel eraf, ander wiel erop, wiel vastdraaien en klaar!! De auto scheurt weg, het circuit weer op.
Dit alles gebeurt binnen een zo kort mogelijke tijd. Bij Indoor Kart & Partycentre kunt u een heuse pitstop nabbootsen op onze formuleauto. Samen met een teamgenoot bedient u een tijdklok en luchtgereedschap. Probeer zo snel mogelijk de wielen te wisselen en wordt het beste team van uw gezelschap! Maar maak geen fouten, want de tijd tikt door!

Een professionele instructeur houdt alles nauwlettend in de gaten, dus met "valsspelen" wint u het niet!

2. Slotracen

Wie kent het niet van "vroeger"? Racen met modelauto's op modelracebanen. In Indoor Kart & Partycentre Dordrecht kunt u deze tijden laten herleven. Wie heeft er de beste beheersing, stalen zenuwen en kan zich het beste concentreren. Probeer het op 1 van onze spectaculaire slotracebanen!

Slotracen, de schaal 1:43, de lol is 1:1!

3. Grand Cafe

Bij Indoor Kart & Partycentre Dordrecht is niet alleen veel actie en lol te beleven, maar ook aan de inwendige mens is gedacht! Van een klein hapje in de vorm van een lekker bittergarnituur of een sateschotel of hamburgermenu te combineren met onze activiteiten.

Go-Kart-In beschikt over een Grand Cafe voor ontvangst van kleinere groepen, en passanten. Hier kan men terecht voor een lekker biertje, onze geweldige bitterballen en de welbekende tosti's en broodjes. Na het karten of laser-gamen kunt u hier in een ongedwongen sfeer even heerlijk bijkomen van de inspanningen en de rondetijden of uitslagen met uw concurrenten bespreken.

Image
Image