Image
Image

DISCOVER ALL AREA'S!


Bij Indoor Segway maak je een unieke reis door vijf verschillende gebieden. Kom rustig op gang in de Test Location maar op het eind scheur je als een expert door Route 66!

Image

TEST LOCATION SEGWAY


In een sneltreinvaart laten we je hier zien hoe je met de Segway de baan op kan.. We leren je remmen, gasgeven en sturen met dit futuristische apparaat!

AQUARIUM AREA


Wen maar even! Hier testen we je behendigheid en souplesse die je zeker nodig zal hebben! Slalom je er goed doorheen, dan kunnen we gassen naar de bouwplaats!

Image
Image

BOUW AREA


EN HEBBEN WE HET AL ONDER DE KNIE? TOP! GA DE BOUWPLAATS OP. DEZE AREA IS HELEMAAL GEINSPIREERD OP EEN ECHTE BOUWPLAATS! POORTJES, DOOLHOF VAN GOLFPLATEN EN DE LANGE GANG WAAR JE ECHT EVEN VOLGAS DOORHEEN JAAGT! OP NAAR DE NEXT LEVEL BANEN!

ROUTE 66


JE BENT NU VIA DE HELLING OP DE TWEEDE ETAGE BELAND VAN DE SEGWAYBAAN. ROUTE 66 IS EEN BAAN MET NIEUWE UITDAGINGEN. DE LOSSE TOUWBRUG EN DE SMALLE PAADJES MAKEN JE EEN SEGWAY PROF!

Image
Image

COCA COLA AREA


HOUD JE TIJD IN DE LATEN! DIT IS DE LAATSTE BAAN! HIERNA KLOKKEN WE JE TIJD! ER OP OF ER ONDER?! BEN JIJ DE SNELSTE VAN DE DAG OF VAN JE TEAM?

  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder
  • Placeholder