Beleving

In de stad

Er bestaan heel wat mogelijkheden om Dordrecht te leren kennen, maar de meest unieke manier is wellicht met een Segway! Ontdek de Hollandse Biesbosch met een professionele gids die Dordrecht door en door kent.


Teambuilding

Segway rijden is een unieke, bijzondere maar vooral leuke ervaring voor uw teamdag. Samen met een privé gids leert u dit high-tech voertuig te besturen door middel van gewichtsverplaatsing en maakt u een tour door Dordrecht.

Unieke ervaring

Zoevend door de Biesbosch, vlak bij Rotterdam, beweegt u zich voort op een unieke manier! Ga behendig over de paden van Dordrecht en zie hoe mooi deze omgeving is en hoe tof het is om op een Segway te rijden.
Je moet wel minimaal 16 jaar zijn.


Leerzaam

Onder leiding van onze professionele gids wordt er regelmatig een stop gehouden bij de rijke historie van Dordrecht. Met spannende verhalen over de vele intriges van deze oude stad!

Kennismaking

Uw kennismaking met de Segway begint op het terrein van Go-Kart-In zodat u vertrouwd kan raken met de Segway in een rustige omgeving. Daarna start de route naar de Biesbosch. Vanuit daar kunt u lekker vaart maken om op de Segway Dordrecht te verkennen.