Beleving

In de stad

Er bestaan heel wat mogelijkheden om de stad Dordrecht te leren kennen, maar de meest unieke manier is wellicht met een Segway! Ontdek historische plekjes en verborgen schatten in het centrum van Dordrecht en dit allemaal onder begeleiding van een professionele gids die Dordrecht door en door kent.


Teambuilding

Segway rijden is een unieke, bijzondere maar vooral leuke ervaring voor uw teamdag. Samen met een privé gids leert u dit high-tech voertuig te besturen door middel van gewichtsverplaatsing en maakt u een tour door Dordrecht.

Unieke ervaring

Zoevend door de straten van Dordrecht, vlak bij Rotterdam, beweegt u zich voort op een unieke manier! Ga behendig over de bruggen, smalle steegjes en paden van Dordrecht.


Leerzaam

Onder leiding van onze professionele gids wordt er regelmatig een stop gehouden bij de rijke historie van Dordrecht. Met spannende verhalen over de vele intriges van deze oude stad!

Kennismaking

Uw kennismaking met de Segway begint op het terrein van Go-Kart-In. Daarna start de route langs het Wantij park zodat u vertrouwd kan raken met de Segway in een rustige omgeving. Vanuit daar vertrekt u richting het centrum om de stad en de haven te verkennen, langs alle mooie highlights van Dordrecht.